Produk Panas

lampu panel LED munggah lan mudhun

Produk iki minangka lampu sing ana ing lantai kaping pindho sing wis dikembangake. Desain unik bisa nggawe macem-macem lampu lan cahya luwih sithik. Wis papat mode dimming cerdas sing beda, lan pangguna bisa ngalih mode lampu optimal miturut kabutuhan nyata.

Ultra tipis diameter bulat dipimpin panel cahaya

Lampu panel lampu ndhuwur lan mudhun sing amba nggunakake gaya minimalis konsep desain Eropa, sing mewah lan apik. Lumahing cahya sing entheng bisa disesuaikan miturut syarat pangguna kanggo menehi efek hiasan sing apik kanggo lingkungan pencahayaan.

Babagan awake dhewe

Loevet minangka produsen profesional lampu pencahayaan LED ing China, fokus ing ngembang, manufaktur, sade lan layanan macem-macem komersial LED cahya: persegi, babak, persegi panel LED lampu; lampu panel LED, panel lampu LED CCT, LED panel lampu RGB, RGBW lampu panel LED, RGBWW lampu panel LED, LED panel ganda, LED panel cahaya, lampu LED linear, lampu LED bukti lampu, dinding LED lampu, lampu LED lantai ngadeg, lampu LED tuwuh lan lampu LED liyane kanggo kabutuhan proyek.

Kabeh lampu LED kita strictly sesuai karo CE, UL, CUL, DLC, SAA, PSE, KS standar, yen sampeyan looking for kualitas OEM LED lampu pabrik lan partner, please ora ragu kontak: [Email protected] .