Angger dipindhah

Wilayah cahya sing luwih akeh

Numpuk & Suspending kasedhiya

1.0m / 1.2m / 1.5m sudut sinar sing bisa dipindahaké kanggo pasar super

Panjang lampu tunggal bisa tekan 3m, bisa dihubungake tekan 10m.

Produk Panas

Babagan awake dhewe

Loevet minangka produsen profesional lampu pencahayaan LED ing China, fokus ing ngembang, manufaktur, sade lan layanan macem-macem komersial LED cahya: persegi, babak, persegi panel LED lampu; lampu panel LED, panel lampu LED CCT, LED panel lampu RGB, RGBW lampu panel LED, RGBWW lampu panel LED, LED panel ganda, LED panel cahaya, lampu LED linear, lampu LED bukti lampu, dinding LED lampu, lampu LED lantai ngadeg, lampu LED tuwuh lan lampu LED liyane kanggo kabutuhan proyek.

Kabeh lampu LED kita strictly sesuai karo CE, UL, CUL, DLC, SAA, PSE, KS standar, yen sampeyan looking for kualitas OEM LED lampu pabrik lan partner, please ora ragu kontak: [Email protected] .