Apa aku

Loevet adalah produsen profesional LED lampu dari China khusus ing berkembang, ngasilake lan sade cahya dhuwur LED Panel cahya, liontin LED linier cahya lan LED cahya tri bukti sing cocok kanggo komersial, omah, lan sektor proyek proyek.

Diadegake ing 2010, Loevet ngupaya nggawe pencahayaan LED Panel hemat energi kanggo klien komersial, industri lan pamarentah sing ngasilake biaya-biaya gedhe lan ngurangi dampak lingkungan.

We are darmabakti kanggo nyedhiyakake kualitas, terjangkau cahya ramah lingkungan kanggo mangsa-nggunakake komponen LED kualitas apik.

Tim pengalaman lan pinter kita bisa nyedhiyakake solusi khusus sing cocog karo konservasi energi lan target anggaran nalika ngasilake hasil sinar sing luar biasa kanthi jaminan sing suwe lan malah urip maneh.

Kasedhiya ing suhu 1'x4 ', 1'x1', 1'x2 ', 2'xXUMUM' lan 2'xXUMUM 'ing 2K (putih anget), 4K (kelangan putih) lan 3000K (cahyo) , panel datar LED ngaktifake distribusi cahya kanggo nggawe lingkungan bebas stres, lan dimmable kanggo nemtokake preferensi pengguna. Model disetujui UL DLC lan rebatable kasedhiya.

Kita saestu nyuwun pelanggan anyar nggabungake jaringan distribusi kita ing sedunia lan entuk manfaat liyane.

KAMU US?

Minangka pimpinan ing teknologi panel pencahayaan sing dipimpin, Loevet nduweni jangkoan lengkap saka saindenging donya kanthi kinerja top-line kanthi harga kompetitif lan cocok kanggo kabeh proyek.

KOMPAS 100%

Ora ana bocor cahya saka mburine

LABOR SAVING 50%

Damp proof and fume-resistant, gampang kanggo ngresiki

SPOT LIGHT 1%

Nggawe saka bengkel debu, ora ana titik cahya

PANGERAN 30%

Supaya sampeyan bisa nggunakake watt kurang & nyimpen energi liyane

EXTRA LIFESPAN 50%

NO, ora 100,000hours, nanging jam nyata 50,000.

COMPATIBLE 100%

Test kejut tekanan dhuwur lan kurang, sing bisa cocok kanggo papan karo stabilitas tegangan.

Sejarah Gunung Lawu

Njupuk gambaran saka pabrik

Ngendi produk sampeyan nggawe? kene sampeyan bisa nemokake jawaban.

Workshop Dust-proof

Keuntungan saka lokakarya debu-bukti: ora ana titik cahya, sing disebarake kanthi merata, luar biasa terang.

ACCESSORIES LOWONGAN KARYA

Ing pundhi pasinahe aksesoris lan jam test 48 tuwa.

TEST ROOM

Laporan tes teka kene, kita bakal nyimpen saben pelanggan tanggal kene banjur bisa nggawe produk padha karo urutan pungkasan.