KONTAK US

Marang kita babagan kabutuhan proyek utawa mung ngucap salam. Apa sampeyan duwe proyek gedhe utawa mung perlu sawetara sampel produk kita kanggo evaluasi sampeyan, kita kene kanggo nggawe rencana sampurna kang cocok kanggo pasar lan kabutuhan proyek beda.

SHENZHEN LOEVET CO., LTD
Lantai 3rd, Gedung 1 Langkou Shunchengji Industrial Park, Jalan Dalang
Longhua distrik anyar Shenzhen China. (PC: 518109)
TEL: + 86-755-21011239 Fax: + 86-755-29230510
email: [Email protected]
Web: www.loevet.com