Cara milih lampu lampu ruangan ruangan?

Pilihan lampu of ruang tamu

Ruang tamu umume dilengkapi karo lampu gantung utawa langit-langit sing padhang lan elegan minangka lampu utama, kanthi lampu bantu liyane kayata lampu tembok, lampu cahya lan lampu sorot. Minangka lampu utama, yen ruang tamu luwih dhuwur tinimbang 3.5m, sampeyan bisa milih lampu candelier utawa langit-langit kanthi ukuran sing luwih dhuwur lan ukuran sing luwih gedhe: yen ing dhuwur lantai kira-kira 3m, sampeyan kudu nggunakake lampu gantung mewah tengah: dhuwur kanggo 2.5m utawa kurang, luwih becik nggunakake lampu langit-langit hiasan tengah utawa ora ana lampu utama.

lampu panel bunder

iki anyar lampu panel bunder, diluncurake ing 2019, cocog kanggo digunakake ing ruang tamu, kamar konferensi, lan liya-liyane. Cahya iki nduweni tampilan sing gampang lan digawe saka bahan kelas dhuwur. Ora mung bisa digunakake minangka lampu utama ing ruang tamu kanthi dhuwur kanthi nglayang, nanging uga bisa dipasang kanthi langit-langit utawa ngangkat skru. Cahya, telung cara instalasi, bisa ngrampungake lingkungan aplikasi kanthi ukuran ruang lan gaya hiasan sing beda.

Pilihan lampu of sinau kamar

Lampu sinau kamar kudu dirancang kanggo koordinasi hubungan antara lampu umum lan lampu lokal. Lampu umum ora pati padhang, saengga masarakat bisa menehi perhatian marang lingkungan cahya lokal. Ing pilihan lampu sinau, saliyane lampu langit-langit / lampu pendent umum, kita bisa milih lampu ngadeg lantai sing menehi pengaruh sing penting banget kanggo lampu lokal.

lampu lantai sing ngadeg

iki kontrol sentuhan sing digawe lampu lantai ngadeg cahya uga minangka anyar kanggo Bukak Billionaire taun anyar. Cahya iki wis dioptimalake kanggo kinerja lan desain adhedhasar produk sadurunge. Contone, panel kontrol sentuhan, saka kontrol tombol mekanik menyang kontrol tutul, luwih gampang digunakake lan duwe pengalaman pangguna sing luwih apik. Lampu sinau penting kanggo nyetel cahya sing padhang. Cahya iki ora mung bisa nggawe dimensi tanpa langkah sing cerdas, nanging uga nduwe fungsi sensasi awak lan awak. Iku pilihan sing paling apik kanggo lampu sinau ing lampu bantu nalika nganggep energi energi lan perlindungan lingkungan.

Pilihan lampu kamar panedhaan

Fokus hiasan ruangan panedhaan yaiku meja makan. Ukuran lampu umume kasedhiya karo lampu candelier. Lampu jilid lampu bunder pirang-pirang bilyunawan minangka pilihan apik. Diet wong Tionghoa mrihatinake kaendahan warna, wangi, rasa lan wujud. Nalika nggunakake lampu kasebut, bisa nyetel warna sing anget padhang. Nalika nyenengake panganan sisih kulon, bisa nyetel lampu alus sing rada peteng kanggo nggawe suasana ruangan romantis. Cahya pendent iki digunakake ing ruangan panedha, ora mung nduwe peran pencahayaan sing apik, nanging uga dadi hiasan seni sing apik, nambah kaendahan urip. Kajaba nggunakake omah saben dina, lampu iki uga bisa digunakake ing hotel mewah, kamar konferensi lan papan liyane.

panel-lampu bunder

Pilihan lampu jedhing

Kanggo lampu jedhing, pertimbangan sing paling penting yaiku kinerja lampu anti banyu lan kelembapan. Lampu panel anti banyu Jilyawan Jutawan IP65 sing bisa didandani saka putih sing adhem nganti putih sing luwih anget. Cahya panle nganut struktur sing wis rampung, sing ora mung anti banyu lan anti-kabut, nanging uga dhasar ngilangi kesempatan kanggo macem-macem komponen logam ing kothak pasokan listrik kanggo ngubungi udara lembab. Luwih aman nggunakake listrik lan dadi pilihan pertama kanggo lampu pawon lan kamar mandi.

lampu-panel anti banyu

Kanggo rincian liyane, hubungi kita.