Grosir lampu LED CCT dimmable dimmable dari China produsen karo kualitas sing dibuktik ing rega competitive, 9 pengalaman manufaktur taun mbisakake kita tansah nyedhiyakake panel pinter kontrol CCT LED populer uga nyediakake solusi panel LED CCT paling apik kanggo kebutuhan cahya proyek beda.

Lampu panel LED LOEVET CCT yaiku jinis lenga sing dipimpin fungsional, sing bisa ngontrol suhu werna (ing antarane 3000k - 6500k) lan padhang cahya panel dening kontrol remot. Nganggo bebarengan karo alat kontrol nirkabel, nampa controller lan lampu panel sing dipimpin.

Kanggo panel sing dipimpin LOEVET CCT, kita duweni fitur lampu ultra-tipis, lampu seragam, 2.4G kontrol frekuensi tanpa kabel nirkabel, konsumsi daya rendah, jarak transmisi sing dawa, kemampuan anti-gangguan sing kuat, kecepatan tinggi komunikasi udara. Kanggo remote controller LOEVET, kanthi fashion lan tampilan sing ayu, operasi gampang, kontrol kelompok. Luwih maneh, CCT Panel LOEVET dipimpin karo telpon pinter, tablet PC, liwat ngubungake kontrol WiFI.

LOEVET CCT LED Panel Light digunakake akeh kanggo cahya njero ruangan, kayata: ruang rapat, hotel, kantor, pabrik, rumah sakit, sekolah, stasiun, toko perhiasan.