We are the best double wing LED panel light manufacturer from China, our double wing LED panel combine with modern design with high brightness uniform uniform lit by LED panel lighting technology, made of heat dissipation performance, aluminium alloy housing, Taiwan Chimei, South Korea Samsung utawa Mitsubishi lampu giring, Cree, Epistar, Sanan, Samsung, Philips, Bridgelux utawa Nichia SMD LED chip, CE, SAA, UL, PSE, KS nyetujoni pasokan listrik sing dipercaya, suhu warna 2800K-6500K sing kasedhiya, 4000- 10000lm per customer syarat proyek.

Kabeh swiwi sing kaping pindho Lampu panel LED tegese miturut standar pasar Asia, Afrika, Eropa lan Amerika, cocog kanggo papan kerja, pusat perbelanjaan, restoran, bank, kuliah, stasiun sepur, bandara dll sing kudu seragam lan uga katerangan kesehatan, banget populer kanggo proyèk lan toko online, Ordo OEM banget dihargai.

Yen sampeyan looking for a China Produsèn cahya LED dipercaya karo kemampuan ngembangaken kuwat lan eling kualitas kuwat, please ora ragu-ragu kontak Loevet.