Sensor gerakan PIR detektor tubuh manusia Lampu panel LED untuk grosir dari produsen panel pencahayaan LED panel sensitif teratas tinggi di Cina, tersedia dalam persegi, persegi panjang, bentuk bulat dengan warna pilihan putih yang sejuk, putih hangat, putih alami. Sesuai karo CE, RoHS, GS, SAA, FCC, sertifikat CQC, kita nyedhiyakake garansi pabrik taun 3 - 5.

Sensor gerak nduweni saklar, sing dadi cahya sakwise deteksi gerak wong, lan mateni sawise wektu sing wis ditetepake nalika ora ana wong. Sensor Awan uga dibangun ing kanggo mateni lampu nalika ana cahya alami sing cukup. Sensor gerakan ndeteksi gerak nganti 6 meter, wattage output dirating, tahan wektu, waktu siaga, kecerahan, merek LED, paket bisa disesuaikan.