RGB dipimpin panel, SMD RGB dipimpin matriks dari produsen China, pemasok dengan kualitas tinggi dengan harga yang kompetitif, dipimpin oleh chip LED Epistar SMD 5050, cocok untuk pencahayaan panggung, dekorasi rumah, pencahayaan bar, pencahayaan klub, kotak cahaya, lampu accent etc

Lampu panel LED RGB Loevet bisa dikontrol dening pangguna kanthi bantuan kontrol RGB kanggo ngetokake werna werna abang, biru, lan ijo. ngidini pangguna kanggo nggunakke warna cahya panel LED warna-warni kanggo nyetel moods beda.

Yen sampeyan nggoleki pabrik lampu panel LED RGB sing anduweni kualitas kanthi eling kualitas apik ing China, sampeyan kudu ngetungake lampu Loevet sing nyaladake panel panel RGB LED nawakake kabeh manfaat apik cahya LED standar nanging uga gampang banget kanggo nginstal lan bisa nggawe macem-macem suasana hati kanggo cocog karo kabutuhan proyek.