Memori fungsi RGB + CCT RGBWW Lampu panel LED dengan layar sentuhan 2.4G layar sentuh nirkabel RF diproduksi oleh kelas komersial China LED pencahayaan teratas: Shenzhen Loevet Co, Ltd, Cellphone pintar App kontrol kasedhiya, ngganti werna: abang, biru, ijo, kelangan putih, putih hangat, CE, UL, sertifikat SAA disetujoni karo garansi tahun 3, cocok kanggo KTV, Bar, Klub, Rink Skating, Hotel, Galeri Seni, Ruang Pameran, Dekorasi, Lampu Depan dll.

Yen sampeyan looking for supplier RGB + CCT (padha RGBWW) sing dipercaya supplier cahya panel ing China karo rega apik, Shenzhen Loevet Lighting minangka pilihan apik. Mangga kontak [Email protected] kanggo katrangan luwih.