2018 paling anyar RGBW LED panel lampu kanggo grosir saka China Produsèn, lagi panas sale saiki. Lampu panel sing dipimpin lampu LED RGBW dirancang kanggo mbebasake ora mung putih nanging uga soko lampu soko lampu ing kabeh permukaan panel. Cocog kanggo lampu partai, pencahayaan bar, pencahayaan klub, pencahayaan ruang bawah tanah, kotak cahaya, lan lampiran balik, pencahayaan aksen dll.

Dirancang kanthi pancen njaba arus tegangan konstan arus, Loevet RGBW dipimpin panel lampu teka ing 300 × 300mm, 300 × 600mm, 600 × 600mm, 620x620mm, 300 × 1200mm lan 600 × 1200mm ukuran lan ing RGB + cool white, RGB + warm white , Suhu werna putih RGB +. Watts beda-beda miturut ukuran.

Proses kalis air: Nggunakke lem anti banyu sing ditindhes, nggunakake karet silikon sing ora aman, nangani bolongan lan outlet, kanggo nyegah fenomena penetrasi banyu menyang lampu panel.

Kontrol anti-radio ketemu persyaratan sertifikat CE, uga timbal-gratis, ROHS compliant ijo.

Kelas proteksi IP nganti IP67.

Yen sampeyan looking for a reliable RGBW panel panel LED Supplier kanggo long term kerjasama utawa panyedhiya solusi kanggo proyèk Panjenengan cahya, Shenzhen Loevet Lighting minangka pilihan sing tepat.