Lampu panel lampu bulat bisa digunakake kanggo dekorasi langit-langit utawa cahya kanggo omah, rumah sakit, toko, bar, kamar turu dll. Surface dipasang, instalasi suspensi linear lan linier bisa diterapake. Powered by SMD2835 dipimpin chip, padha nyedhiyakake banget mripat lancip lampu kanggo cahya rumah tangga. Kabeh lampu-lampu punggung Loevet dipimpin lampu tegak sesuai dengan CE, RoHS, SAA, UL dan standar internasional lainnya.