Lampu panel dipimpin persegi lan panel lampu persegi panjang dipimpin persegi panjang untuk pencahayaan rumah tangga lan komersial, mulai saka 6w hingga 72w, lumen mulai 70lm / w hingga 140lm / w, 3 - 7 tahun garansi, tegas sesuai CE, RoHS, FCC, SAA, UL lan sertifikat internasional liyane, padha bisa nggawe lingkungan sing damel tentrem kanggo urip saben dina lan nggarap, lan nyimpen nganti 80% biaya energi kita saiki.