Saiki, kita wis mentas ngembangake seri lampu panel mawa ukuran sing luwih gedhe lan daya sing luwih dhuwur. Babak gedhe mawa panel lampu diameter nganti 1200 mm lan maksimal output bisa dadi 100 watt. Padha becik kanggo cahya lobi, cahya hotel, hiasan ngarep dll.

Minangka produsen profesional panel LED panel lan pangembang, kita tansah nyoba sing paling apik kanggo nyedhiyakake babak paling apik lan biaya efektif dipimpin panel kanggo pelanggan kita donya lan distributor. Yen sampeyan duwe kapentingan kanggo gabung ing jaringan distributor global kami utawa duwe syarat khusus cahya panel lampu bunder kanggo kabutuhan project project sing diwenehake, please ora ragu ngirim email kanggo rincian liyane.