UGR di bawah 19 LED Panel Light for wholesale from leading China manufacturer, supplier with diffuser anti flare, efektif ngurangi suar dan membuat pencahayaan lebih lembut dan seragam, trendency populer untuk market end high.Variable in white warm white, natural white and cool white color (2750K - 6250K).

LOEVET desain anyar UGR diffuser bisa ngasilake sudut beam sudhut lan cahya alus, sing njaga mripat supaya katon ing cahya langsung uga nggawe glare free. Iki luwih akeh lan luwih misuwur ing industri pencahayaan sing dipimpin. Saka saiki, kita bisa menehi lampu panel LED LOEVET UGR <19 kanggo klien kita. Kabeh lampu panel LED UGR kita strictly sesuai karo CE, RoHS, SAA, UL, CUL, PSE, KS lan certiciates internasional liyane.

Kanthi lampu panel LED LOEVET UGR, mripatmu bakal luwih nyaman. Padha disenengi khusus kanggo cahya kantor, pencahayaan sekolah, cahya kamar maca, pencahayaan perpustakaan, pencahayaan rumah sakit, pencahayaan bank, pencahayaan mal perbelanjaan, lan pencahayaan komersial lan proyek liyane. Kita uga nyedhiyakake solusi panel LED UCC sing disesuaikan kanggo syarat sing ditemtokake pelanggan.