Lampu hiasan dual lampu LED panel LED untuk grosir dari produsen Cina dengan kualitas baik pada harga yang kompetitif, Lampu LED linear up and down LED lampu fixture memberikan 70% ke bawah cahaya dan 30% ke atas distribusi cahaya, cocok untuk pencahayaan kantor, kolam renang lampu meja, cahya restoran, cahya dekorasi lampu, toko toko, penerangan rumah sakit, lan liya-liyane.

Kasedhiya ing wangun babak, bentuk kothak, wangun segi papat, wiwit saka 12 watt nganti 72 watt, Dali, DMX, Zigbee dimming controller sing ana; padha cahya munggah spasi tanpa wilayah katon ing Ultra uniformity. Kita uga nampa syarat sing disesuaikan kanggo proyèk cahya sing wis ditemtokake, yen sampeyan kedadeyan nggoleki pemasok cahya kuwi utawa panyedhiya solusi ing China, aja wedi ragu ngirim email menyang [Email protected]