Shenzhen Loevet Co, ltd adalah profesional panel pencahayaan panel LED dari Cina, kita berkembang, memproduksi lan sumber kualitas IP54, IP65, IP66, IP67 lampu panel LED tahan air di harga grosir, yang cocok untuk digunakan di Dapur, Kamar Mandi, Spa , Surgery Room, Freezer, Boat, Marine, Industrial Workshop dll. Jika Anda memiliki persyaratan khusus untuk panel LED tahan air, hubungi kami sekarang!

Lampu Panel Lampu LED Waterproof Loevet minangka cara sing apik kanggo dianggep nalika peralatan cahya lampu ora bisa nyukupi kabutuhan dhuwur utawa banyu kanggo syarat sing ditrapake. Ing 300 × 300, 300 × 600, 600 × 600, 620 × 620, 300 × 1200 lan 600 × 1200 ukuran lan ing suhu werna 3000K, 4000K, 5000K, 6500k. Watts beda-beda miturut ukuran.

Proses kalis air: Nggunakke lem anti banyu sing ditindhes, nggunakake karet silikon sing ora aman, nangani bolongan lan outlet, kanggo nyegah fenomena ngasilake lampu panel LED.

Panel cahaya tahan panas kami memenuhi persyaratan CE, timbal-gratis, hijau RoHS compliant, sesuai UL, sertifikat DLC.