ZigBee smart App kontrol dimming LED panel lampu dari profesional Cina LED panel pencahayaan produsen, supplier: Shenzhen Loevet Co, Ltd, Loevet's ZigBee sistem kontrol pinter CCT laras dan dimming LED panel lampu nyedhiyakake solusi paling ekonomi lan cerdas kanggo studio, kantor, show kamar, hotel, bedroom lighting.

Pangguna bisa ngontrol suhu lan padhang warna liwat ponsel, tablet, komputer utawa malah kanthi alat kontrol inframerah kanthi bantuan sistem kontrol Zigbee utawa teknologi dimming 0 ~ 10V.

Liyane, sistem kontrol nirkabel Loevet ZigBee bisa njaga pangguna kanggo ngontrol pirang-pirang lampu panel LED dening mung kontrol siji wektu. Iku uga ndhukung fungsi wektu.

Kabeh lampu-lampu panel ZigBee LED Loevet tegas sesuai dengan sertifikat CE, RoHs, UL, DLC, jika Anda mencari pabrik lampu LED Zigbee yang handal atau pemasok di Cina, jangan ragu hubungi kami kapanpun.