Lampu tri-bukti LED

LOEVET Versi dimmable, otomatis dimmable, migunakake sensor microwave. Iku pancene bisa ngirit biaya luwih ing sawetara fasilitas kaya parkir mobil utawa koridor sing kudu redup lampu yen tanpa personel menduduki, nalika butuh sinar sing lengkap ing aktivitas personel.

Linear LED Triproof Lights / batten Water, dustproof and linear proof proofing LED lampu dikembangake kanggo ngganti fluorine tradisional kembung escent tuben batten utawa batten LED batten. Amarga dibangun papan SMD LED lan diffuser PC, lan struktur sing tepat, katon banget padhang lan alus, sing apik kanggo pencahayaan komersial ing metro, stasiun kereta api, parkir, dll.