Shenzhen Loevet Co, Ltd Pabrikan lampu dinding LED, dipimpin tangga tangga, LED lampu langkah, dek dek cahaya yang cocok untuk stairway, dinding dinding & aplikasi dekorasi galeri, ini 3 tahun garansi lampu dinding LED, lampu stair LED sesuai dengan CE, RoHS, FCC, SAA sertifikat, cocok kanggo Eropa, Australia, Timur Tengah, Asia Timur, Asia Tenggara, Rusia, Afrika Selatan, Amerika dll pasar.

Lampu Tembok Lampu LED dirancang kanggo seamlessly dadi arsitektur. Lampu-lampu kasebut nyedhiyakake fungsionalitas efisiensi energi lan ngoptimalake output cahya kanggo nyayangke kanthi terang tangga, tembok lan trotoar kanthi ora suwe. Listrik aluminium ditutupi kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan.

Lampu panggung sing dipasang ing dhuwur ora cukup umum ing omah rata-rata. Bisa uga ora ana ing ngarep omah, nanging mesthi mbantu nggawe tangga katon luwih menarik lan aman ing peteng, khusus banget kanggo bocah lan wong tuwa.