Lampu LED Linear Digantung

Luminaires inovatif dirancang karo teknologi, proporsi lan gamblang ing atine

Nggawe pencahayaan sing éndah ing kantor, panggonan, kamar dinning, bangunan komersial utawa ruang industri karo lampu linier lan arsitektur sing ditindakake. Jadwal arsitektur linier LED kita lampu sing becik kanggo cahya eceran amarga padha nyedhiyani sing apik banget diffused cahya sing visual nyaman.

Lampu Shenzhen Loevet menawarkan berbagai ukuran dan liontin lampu LED linear, perlengkapan lampu LED yang ditangguhkan, lampu LED linear langit-langit untuk grosir dengan harga yang kompetitif, sebagai produsen lampu LED linear terkemuka dari Cina, kami juga menyediakan solusi pencahayaan LED linear untuk pencahayaan komersial dan industri proyektor cahya, biasane we offer 3-5 taun babar pisan kanggo CE, SAA, UL sertifikat disetujoni lampu linear LED.

Nanging, kita uga bisa mbantu sampeyan nemokake lampu linear sing ditrapake sing luwih cocok karo spasi liyane, manawa ana ruang kantor utawa omahmu dhewe. Sampeyan uga bisa milih saka Lampu LED Panel persegi, panel cahaya dipimpin panel munggah lan mudhun lan pilihan LED liyane.

Kirim kebutuhan solusi cahya online dina iki kanggo nambah cahya sing cetha, terang menyang papan induk, komersial utawa industri.