Ketemu Pasukan Fantastic Kita

Mr Hu
Mr HuCEO
We welcome kanca saka kabeh ndonya.
Herry
HerryVP
We welcome kanca saka kabeh ndonya.
Rose Wang
Rose Wang Sales Director
Kita bisa nyadari apa sing sampeyan pikirake
Lucas Wang
Lucas WangSales Representative
Dipercaya kula! Kita bisa dadi partner!
EVE Chen
EVE ChenSales Representative
Dipercaya kula! Kita bisa dadi partner!
Cindy Dai
Cindy DaiSales Representative
Dipercaya kula! Kita bisa dadi partner!
Anson Lin
Anson LinSales Representative
Dipercaya kula! Kita bisa dadi partner!
Alice
AliceSales Representative
Dipercaya kula! Kita bisa dadi partner!