Project Description

100mm Diameter 20W, 40W, 60W, 72W Digantung Linear LED Tube Lampu LVT-LL1118

Description

LOEVET 100mm Diameter 20W, 40W, 60W, 72W Suspended Linear LED Tube Light beda saka lampu LED linear normal ing struktur: awak lan basa cahya kapisah kanthi saklar. Awak cahya bisa dipasang ing basis sing ana saiki. Kasedhiya ing 20w, 40w, 60w lan 72W.

Gelombang cahaya dipimpin linear dengan sudut sinar balok 360, dengan built-in power supply yang konstan, didukung oleh chip LED Epistar SMD2835, pemasangan suspensi linear baik arah vertikal maupun horisontal, cocok untuk dekorasi modern, pencahayaan kantor, bar, klub dll.

Shenzhen Loevet Co, Ltd minangka produsen sinar LED tiup linier suspensi dari Cina, kami menawarkan kualitas tinggi CE, UL disetujui LED tube tabung cahaya pada harga murah dengan MOQ rendah dibutuhake. Kita uga tumindak minangka pabrik OEM berpengalaman sing nduweni kemampuan ngembangake kuwat kanggo nyedhiyakake solusi kanggo pencahayaan proyek customer. Yen sampeyan looking for supplier LED tube linear sing dipercaya ing China, Loevet minangka pilihan sing tepat kanggo sampeyan.

Various specifications: the normal size is: 500 * Ø 100 mm, 1000 * Ø 100 mm, 1500 * Ø 100 mm and 2000 * Ø 100 mm. Pakaryan adat kasedhiya kanggo nrima syarat klien kita.

Kaluwihan ing marketing

  • Lampu utama;
  • Lampu latar & lampu tambahan;
  • Lampu kanggo acara khusus panas peralatan radiation;
  • Sudut beam 360
  • Cocog kanggo babagan omah lan komersial.

fitur

  • Werna: ireng putih (6000K ± 200K), putih alami (3700-4500K) putih sing ireng (3000K ± 200K), liyane sing kasedhiya;
  • Daya faktor> 0.95;
  • Sudut pancingan: Gelar 110;
  • Ngirit energi: 50%;
  • Umur urip luwih saka 50,000Hrs
  • Kode IP: IP40;

Deleng detail spesifikasi

LVT-LL1118 Lampu LED Tabung Linear Digantung
Model NO.LVT-LL0518C-20WLVT-LL1018C-40WLVT-LL1518C-60WLVT-LL2018C-72W
Size500 * 100mm1000 * 100mm1500 * 100mm2000 * 100mm
Power20W40W60W72W
input voltaseAC100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz
LED Brand ChipsEpistar chip, 2835 SMD, laporan tes LM80
DimmableSensor non-dimmable utawa Microwave gelombang dimmable
HFS IPIP40
Bobot net1.6KG
Bobot Gross2.3KG
Suhu werna3000 / 4000 / 5000 / 6000K
CRI> 80
StandardCE / RoHS
Warranty3 utawa 5 taun

Gambar Rinci Produk