Project Description

adjustable beam angle linear LED light for supermarket

Lampu LED linier lampu LED iki nggunakake driver kualitas sing paling apik bebarengan karo teknologi sink panas sing cepet, sing ngasilake lampu kilat mudhun kanthi cepet supaya bisa ngasilake CRI (CRI> 80), kurang konsumsi daya lan ndhukung drive ijo. Kita sumber LED kita saka perusahaan paling terkenal ing saindhenging donya kaya Cree, Philips, Nichia, Samsung, Citizen, Sharp, Osram, Bridgelux, Epistar lan Seoul. Kasedhiya ing macem-macem spesifikasi, kita uga bisa ngatur iki luwih entheng minangka saben syarat klien LED lampu linear kebutuhan lampu pendhukung.

Fitur Listrik Beam laras sudut liontin lampu LED

(1) Lampu liontin LED desain baru berasal dari produsen profesional LED linear LED kustomisasi.
(2) Bingkai aluminium karo opsi werna putih putih dicet utawa asli sing kasedhiya.
(3) Power supply karo Meanwell utawa Ora ana opsi driver bipolar stroboskopik sing ana, 3 / 5 garansi taun.
(4) Solusi cahya sing nyenengake kanggo kantor, mall lan sawetara panggonan komersial liyane.

Spesifikasi teknis detil Loevet adjustable beam angle pendant liontin LED lampu

Model No.:LVT-LL1110-40
Daya: 40 Watts utawa sawetara daya khusus sing disesuaikan
Efficiency luminous: ≥100lm / w
Tegangan Input: AC 100-277V (sertifikat UL) utawa AC 100-240V (CE sertifikasi)
Ukuran: 1195x177x35mm
Suhu Warna: 2800 ~ 6500K
CRI: Ra> 80
Standar: CE FCC RoHS UL
Garansi: 3 taun utawa garansi maneh kanggo saben syarat customer.

Kalung berlapis garis liontin suspensi LED dimensi tata letak bar cahaya

Kalung berlapis garis liontin suspensi LED dimensi tata letak bar cahaya

Kalung liontin garis laras suspensi LED lampu bar rincian pengepakan

Kalung liontin garis laras suspensi LED lampu bar rincian pengepakan

Cara nginstal loro sayap suspensi linear suspensi LED bar cahaya

Cara nginstal loro sayap suspensi linear suspensi LED bar cahaya
Yen sampeyan duwe proyek sinar linear LED sing padha karo persyaratan sing bisa diatur sudut beam, aja wedi rumangsa hubungi Lampu Loevet ing China [Email protected] .