Project Description

Lampu kasebut digawe saka diffuser anti-glare berkualiti tinggi UGR <19. Perawatan permukaan sing kurang gloss lan proses rumus sing luwih ilmiah bisa nggawe lampu kasebut nyebabake kinerja penyebaran sing luwih apik lan nyegah glare. Lampu lantai sing ngadeg bisa nyadari loro sensasi awan lan fungsi sensing gerakan, lan peralatan lampu cerdas sing kuat.
Lampu lantai sing mapan lan mudhun bisa digunakake kanthi gaya minimalis Nordic. Garis kasebut apik banget lan terintegrasi. Badan lampu digawe saka wesi aluminium sing bermutu tinggi, sing tahan lan tahan lama. Dasar lampu iku stabil lan bisa njaga awak padhang kanthi tegak lan stably nganti suwe.
Badan lampu duwe proporsi sing apik, yaiku hiasan lan praktis, lan cocog kanggo digunakake ing kantor, kamar turu, ruang tamu, kamar sinau, lan liya-liyane.

Rinci technical specifications

Nomer Iltem :LVT-FS0002-75W-C07
Ukuran: 1968 * 300 * 450mm
Voltase Input: AC200 ~ 240V , 100 ~ 270V
Daya Input: 75W
Faktor Daya: ≥0.9
Werna omah: perak
Flux Luminous: 7500LM
Indeks Rendering Warna: ≥80
UGR: < 19
Jinis dimming: 0 / 1-10V + ringan cahya + awak manungsa
Wektu Urip: 50000
Bahan Bener: 6063AL
Cithakan: 3000K / 4000K / 5000K / 6000K
Tingkat Perlindhungan: IP20 / IP40
Suhu Panyimpen: ﹣40 ℃ ~ + 80 ℃
Suhu kerja: ﹣20 ℃ ~ + 50 ℃
Bobot Net: 13kg
Package size:520*370*60mm;2020*180*110mm;755*360*155mm

fitur

1. SAA, RoHs, CE, FCC, GS, UL certified
2. Struktur unik njamin ora bocor cahya
3. Sejajar karo permukaan, ora ana retakan
4. Aluminium alloy, dissipation panas apik lan
5. Genggam logam kuat, mesthekake Instalasi tenan
6. Ora ana wektu wiwitan, ora kenceng, ora humming.
7. Die casting aluminium, pelonggaran panas sing apik lan ora ana rusting ing ambane ambegan
8. Sirkuit Indikator LED nyegah pemadaman lengkap yen kasus LED gagal.
9. Ultra tipis, kasedhiya ing papan sing winates ing langit-langit utawa tembok
10. Cincin putih utawa cerah, katon apik
11. Ora ana UV, ora ana IR
12. Garansi: Garansi tahun 3 saka pabrikan Tiongkok

aplikasi:

  • Konferensi & ruang rapat
  • Pabrik & Kantor
  • Tujuan komersial
  • Bangunan omah lan institusi
  • Sekolah, Kolese & Universitas
  • Hospitals
  • Panggonan where saving energy lan pencahayaan indeks rendering warna dhuwur dibutuhake.

Gambar Rinci Produk