Project Description

Lampu panel sisi ganda --30% munggah lan 70% mudhun

Description

Loevet nawakake Ultra Slim Dual emisi LED Panel Light adopsi LED super terang qualified minangka sumber cahya, sing stabil, urip dawa lan ora emisi UV & IR. Bingkai aluminium anodized gaya lan modis karo werna abadi. Iki dipersembahake dening penggerak arus tegangan kurang, sing yaiku safety, energy saving lan dawa cahya panel Up and Down.

Ade 12/18/24/36/42/48/54/60W Lan ukuran ing 300×300/300×600/300×1200/600×600/620×620/600x1200mm ing 3000K (4000K), 5000K (cahya putih) lan 6000K (adhem putih) sengkuyung warna suhu (CCT), lampu LED ngaktifake distribusi cahya kanggo nggawe lingkungan bebas stres, lan dimmable kanggo ketemu pangguna pilihan.

Kaluwihan ing marketing

  • Khusus ing panel lampu sing dipimpin saka 2010
  • Hardware Mounting Suitable
  • kanggo penundaan (karo pilihan penundaan opsional)
  • dimmable (DMX 512 / DALI / 1-10 V dikontrol) UTAWA pangowahan werna saka 3000k t0 6000k UTAWA RGB kasedhiya

Deleng detail spesifikasi saka

300x300mm Panel lampu ganda 12W/18W/24W/ 36W

300x600mm Panel lampu ganda 18W/24W/27W/36W

600x600mm Panel lampu ganda 36W/42W/ 48W / 54W

620x620mm Double Panel Panel 36W / 42W /48W/54W

300x1200mm Panel lampu ganda 36W/42W/48W/54W

600x1200mm Panel lampu ganda 54W/72W

Cahaya Panel LED Double Side
Model NO.LVT-UDP3030 LVT-UDP3060
Size295 * 295 * 10mm295 * 595 * 10mm
Power12W18W24W36W12W18W24W36W
LED Q'ty60PCS98PCS120PCS198PCS60PCS98PCS120PCS198PCS
Model NO.LVT-UDP6060LVT-UDP6262
Size595 * 595 * 10mm620 * 620 * 10mm
Power36W42W48W54W36W42W48W54W
LED Q'ty198PCS220PCS242PCS264PCS198PCS220PCS242PCS264PCS
Model NO.LVT-UDP60120LVT-UDP30120
Size595 * 1195 * 10mm295 * 1195 * 10mm
Power54W72W36W42W48W54W
LED Q'ty264PCS398PCS198PCS220PCS242PCS264PCS
input voltase AC 90-265V
LED Brand ChipsEpistar / Sanan LED SMD2835
Dimmable:Dimmable utawa non-dimmable
Suhu werna3000 / 4000 / 5000 / 6000K
CRI> 80
StandardCE / RoHS
Warranty3 utawa 5 taun

Gambar Rinci Produk

lampu-lampu panel persegi-up-lan-mudhun saka China