Project Description

Produsen China mimpin desktop meja meja / meja meja tetep, kabeh lampu nggunakake bahan aluminium sing bermutu tinggi, kinerja penyebaran panas sing apik, piring diffuser transparan, ngerti lampu lan sisi mudhun, perawatan teknologi semprot permukaan maju, penampilan perak lancar, Sisih ndhuwur lampu mejo sing dilengkapi dilengkapi sensor lampu lan saklar. Kanthi intelektual ngrasakake intensitas cahya sekitar lan kanthi otomatis nyetel cahya padhang. Ing wektu sing padha, pangguna bisa nyetel tombol 0-10v kanthi manual kanggo nyetel katerangan kasebut miturut syarat lampu. Instalasi lan dislokasi kanthi gampang, desain sing becik kanggo pangguna supaya Kanggo pengalaman sing luwih apik.

Rinci technical specifications

Iltem No. LVT-FS0003-75W-B04
Ukuran: 1219 * 696 * 300mm
Voltase Input: AC200 ~ 240V , 100 ~ 270V
Input Daya: 75W
Faktor Daya: ≥0.9
Werna omah: perak
Flux Luminous: 9000LM
Indeks Rendering Warna: ≥80
UGR: < 22
Jinis dimming: 0 / 1-10V
Wektu Urip: 50000
Bahan Bener: 6063AL
Cithakan: 3000K / 4000K / 5000K / 6000K
Tingkat Perlindhungan: IP20 / IP40
Suhu Panyimpen: ﹣40 ℃ ~ + 80 ℃
Suhu kerja: ﹣20 ℃ ~ + 50 ℃

fitur

1. SAA, RoHs, CE, FCC, GS, UL certified
2. Struktur unik njamin ora bocor cahya
3. Sejajar karo permukaan, ora ana retakan
4. Aluminium alloy, dissipation panas apik lan
5. Genggam logam kuat, mesthekake Instalasi tenan
6. Ora ana wektu wiwitan, ora kenceng, ora humming.
7. Die casting aluminium, pelonggaran panas sing apik lan ora ana rusting ing ambane ambegan
8. Sirkuit Indikator LED nyegah pemadaman lengkap yen kasus LED gagal.
9. Ultra tipis, kasedhiya ing papan sing winates ing langit-langit utawa tembok
10. Cincin putih utawa cerah, katon apik
11. Ora ana UV, ora ana IR
12. Garansi: Garansi tahun 3 saka pabrikan Tiongkok

aplikasi:

  • Konferensi & ruang rapat
  • Pabrik & Kantor
  • Tujuan komersial
  • Bangunan omah lan institusi
  • Sekolah, Kolese & Universitas
  • Hospitals
  • Panggonan where saving energy lan pencahayaan indeks rendering warna dhuwur dibutuhake.

Gambar Rinci Produk