Project Description

Pendant hanging 100w round panel light LED CW NW WW 1200mm diameter, keren putih, putih alami, putih hangat, warna putih murni tersedia, standar 7600lm -8200 lm dengan minimum indeks rendering warna Ra 80, tinggi efisiensi konstan arus tegangan lancar LuFid power supply njamin faktor daya minimum 0.9, minangka cetakan pribadi kita, uga nyedhiyakake layanan ODM kayata logo, paket, merek LED, materi sing ditemtokake malah ngembangake cetakan anyar kanggo para dealer kita saben tren lan syarat pasar dhewe.

Rinci technical specifications

model: LVT-PL1212
Rated daya: 100W (Watt)
Voltase Kerja: 100-240V AC
Beam Sudut: 120 °
Kripik LED: Dhuwur cahya Epistar SMD2835 dipimpin chip
warna: Putih Hangat (2750K-3250K), Putih Alam (3750K-4250K), Putih Murni (4300K-4800K), Putih Apik (5750K-6250K)
CRI: > 80
Flux Luminous: 7596 LM (Putih Hangat), 7836 LM (Putih Alam), 7836 LM (Putih Murni), 8210 LM (Cool Putih)
Bahan sekeliling: Die-casting
Reflektor: PMMA werna susu
Faktor daya: > 0.9
Nyimpen energi: 50%
Proteksi Grade: IP40
Warranty: 3 years warranty
Bobot resik: 10.3 KGS

fitur

1. Standar Safety: SAA, RoHs, CE, FCC, GS
2. Efikasi cahya normal kanthi> 85 lm / w lan uniformitas cahya sing banget.
3. Kabeh pinggiran ditampilake karo kecerahan tinggi Epistar SMD 2835 LED chip kanggo njamin katerangan optimal.
4. Output cahya dhuwur lan konsumsi energi suda nganti 50%.
5. Liwat jam 36000 umur urip.
6. Ora ana wektu wiwitan, ora kenceng, ora humming.
7. Efisiensi dhuwur (95%) penggerak sakwentoro saiki kanthi proteksi panas banget sing tetep stabil ing pirang-pirang voltase input.
8. Sirkuit Indikator LED nyegah pemadaman lengkap yen kasus LED gagal.
9. Lingkungan ramah, ora merkuri lan ora timbal.
10. Nimbulaké ora campur tangan elektromagnetik.
11. Ora ana UV, ora ana IR
12. Garansi: 3 garansi taun

aplikasi:

  • Hotels
  • Konferensi & ruang rapat
  • Pabrik & Kantor
  • Tujuan komersial
  • Bangunan omah lan institusi
  • Sekolah, Kolese & Universitas
  • Hospitals
  • Panggonan where saving energy lan pencahayaan indeks rendering warna dhuwur dibutuhake.

Gambar Rinci Produk