Project Description

Lampu jahitan lampu sentuhan modern sing transparan iki wis nganyari maneh lan apik adhedhasar kontrol cahya, lan bisa nyedhiyakake fungsi sensasi awak manungsa kanthi bebarengan.

Nalika awak manungsa mlebu sawetara sensasi saklar, sistem mikrokomputer sing ngalih bisa ngrasakake owah-owahan pelepasan termal inframasi gerakan awak manungsa, lan kanthi otomatis nglamar lampu nganti wong kasebut dideteksi lan telat sajrone wektu lan banjur dipateni kanthi otomatis, tekan wong kasebut menyang cahya, wong Efek kontrol otomatis sing dipateni; nalika lampu cukup padhang, saklar kanthi otomatis dipateni; nalika cahya dadi peteng, saklar bisa diuripake, lan kapabilitas nyimpen daya saya kuwat.

Rinci technical specifications

Ukuran (mm): 1968 * 300 * 450mm
Rated Daya: 70W
Beam Angle: 120 °
Efisiensi: 90
Jinis Chip LED: SMD2835
Voltase Input: AC200 ~ 240V , 100 ~ 270V
Tegangan kerja: 36V
Saiki digunakake: 1.8A
Efisiensi reguler: 0.88
Kelas IP: IP20 / IP40
IK Kelas: 06
Kelas bukti geni: HB
Lumen: 5600LM
Ra: 80
Faktor Daya: 0.9
Warranty: 3 taun

fitur

1. SAA, RoHs, CE, FCC, GS, UL certified
2. Struktur unik njamin ora bocor cahya
3. Sejajar karo permukaan, ora ana retakan
4. Aluminium alloy, dissipation panas apik lan
5. Genggam logam kuat, mesthekake Instalasi tenan
6. Ora ana wektu wiwitan, ora kenceng, ora humming.
7. Die casting aluminium, pelonggaran panas sing apik lan ora ana rusting ing ambane ambegan
8. Sirkuit Indikator LED nyegah pemadaman lengkap yen kasus LED gagal.
9. Ultra tipis, kasedhiya ing papan sing winates ing langit-langit utawa tembok
10. Cincin putih utawa cerah, katon apik
11. Ora ana UV, ora ana IR
12. Garansi: Garansi tahun 3 saka pabrikan Tiongkok

aplikasi:

  • Konferensi & ruang rapat
  • Pabrik & Kantor
  • Tujuan komersial
  • Bangunan omah lan institusi
  • Sekolah, Kolese & Universitas
  • Hospitals
  • Panggonan where saving energy lan pencahayaan indeks rendering warna dhuwur dibutuhake.

Gambar Rinci Produk

Model sentuhan sentuhan 1-10v dimming gerakan sensasi lampu lantai kanthi sensor cahya